Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
29 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint

114.9

Eladó Családi ház

Fonyód
Városközpont
7
220 m2
590 m2

 Eladó a Balaton déli partján, Fonyódon egy családi házként nyilvántartott apartmanház.

Egy igazán egyedi hangulatú, a visszatérő vendégek által nagyon kedvelt 3 apartmanból és 1 nagy lakásból álló kertes ház a Sípos-hegy lábánál.

  A kitűnő állapotban lévő épület hűen tükrözi tulajdonosának egyedi stílusát és szerető gondoskodását.

 Az alsó szinten egy teljesen különálló 2 szoba és hatalmas nappaliból álló lakrészben a tulajdonosok laktak. Itt kapott még helyett 1 fürdőszoba wc-vel, egy külön tusoló és a konyha étkezővel. Az impozáns nappalit a gyönyörű cserépkályha és az egyedi építészeti megoldások teszik különlegessé.

 A felső szinten, az alsó szinttől teljesen elszeparálva, található a 3 különálló tágas apartman.

 A parkosított udvar jól kihasználhatósága lehetőséget ad a vendégek kerti partjaihoz, sőt még a 3 garázson kívül a vendég autók parkolására is marad hely.

 Fonyód a déli part egyik legkedveltebb, gyorsan fejlődő települése. Több szabad strand, kulturális programok, rendezvények teszik változatossá a nyaralást és a mindennapi életet. A közkedvelt Fonyódi Piac heti 2 alkalommal várja az érdeklődőket. A kilátókból csodálatos panoráma tárul elénk.

 Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a tényleg egyedi ajánlat, keressen elérhetőségeimen, szívesen bemutatom az ingatlant! Írni lehet sokat, de ezt tényleg személyesen kell látni!

127

Eladó Családi ház

Fonyód
Városközpont
8
235 m2
377 m2

 Eladó a Balaton déli partján, Fonyódon egy energiatakarékos, 2 generációs családi ház!

A város kedvelt, központi részén, mégis csendes, átmenőforgalomtól mentes utcájában kínálok megvételre egy 2 különálló lakásként is funkcionálható ingatlant, a két lakrész külön bejárattal és saját víz és villanyórákkal rendelkezik.

A tetőn lévő napelemek bőven megtermelik a szükséges áram mennyiséget!

Mindkét lakásban nagy nappali+ 3 hálószoba, egyedi, méretre gyártott, gépesített konyha, étkező, fürdő, WC.

 A földszinti, hatalmas 23,5nm-es teraszról a halastavakra, a tetőtéri erkélyről a Balatonra nyílik gyönyörű panoráma.

 Az alagsorban helyezkedik el a garázs, egy tároló, mosókonyha, valamint egy konditerem, szauna vagy bármi más kialakítására is alkalmas, 32nm-es helyiség.

 A parkosított udvarba 2 bejáraton keresztül juthatunk be, autóval egy távirányítós elektromos kapun keresztül.

 800 méteren belül szinte minden megtalálható: strandok, üzletek, piac, gyógyszertár, rendelő, vasútállomás, busz pályaudvar …..

 

 Fonyód a déli part egyik legdinamikusabban fejlődő, nagyon kedvelt városa lett. A sok szabadstrand, a hegyek és a kilátók, sétányok egészen egyedülálló hangulatot biztosítanak. Itt található a déli part talán egyetlen mélyvizű strandja is a Béla-telepi.

 

  Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a több célúan hasznosítható, akár befektetési célra, vagy nagycsaládosoknak, céges üdülőnek is kiválóan alkalmas ingatlan, bővebb információkért és a megtekintéssel kapcsolatban, keressen 

Azonnal költözhető

250

Eladó Családi ház

Kisberény

7
200 m2
1 910 m2

 Eladásra kínálok Fonyódtól 15 Km-re, átmenő forgalomtól mentes településen, Kisberényben, egy telken lévő 2 családi házat.

 A jelenleg vendégházként (menedékház) működő ingatlan energiaellátás szempontjából teljesen önfenntartó! Erről egy 23,1 KWh teljesítményű Sharp napelempark gondoskodik.

 Az első épület vályogból készült, teljesen felújított és akadálymentesített. Tejesen modernizált és mégis megőrizte eredeti hangulatát, amihez hozzájárul a fenyő bútorzat és a középen elhelyezkedő kandalló. A kandallón kívül a szobákban elektromos fűtőtestek, a fürdőkben fűtött törölközőszárító, és egy hűtő- fűtő klíma biztosíthatja a megfelelő hőmérsékletet.

 A mögötte lévő ház téglából épült szinte teljesen új állapotú és remek kilátást nyújt a természetre. Az egész házban elektromos padlófűtés lett kiépítve és ezen kívül minden szobában hűtő- fűtő klíma! Az egészséges ellazuláshoz jól jöhet a saját szauna!

A nagy, 1911nm-es parkosított kertben bőven adódik lehetőség fák ültetésére, kertészkedésre.

 Kisberény egy nagyon jó energiájú somogyi település Koppány vezér földjén a Balaton közelében. Részben, a közelmúltban ideköltözött, biogazdálkodást használó és népszerűsítő emberek lakják. Az ingatlan jelenlegi tulajdonosa kimondottan örülne, ha hasonló gondolkodású vevő jelentkezne. A településtől nem messze, Buzsákon található a gyógyvízéről híres Csiszta- fürdő.

 A 2 épületből álló menedékház azonnal tovább üzemeltethető jelenlegi funkciójában is, de alkalmas lehet összeköltözőknek, nagycsaládosoknak. Vagy a kettő együtt, az egyiben lakni, a másik pedig kiadható, biztosítva egy család megélhetését.

 Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a 0 Ft energia igényű ajánlat, keressen elérhetőségeimen!

55

Eladó Családi ház

Buzsák

4
141 m2
2 266 m2

 Eladásra kínálok a Balaton déli partjához közeli településen, Buzsákon, átmenő forgalomtól mentes utcában lévő családi házat!

Az épület jól átgondolt kialakításának köszönhetően jól elkülönül az éjszakai pihenő és a nappali élettér.

Folyamatban lévő felújítás során megújult a tetőszerkezet, új vakolat van a házon és a lakórész külső színezésére is hamarosan sor kerül.

Rengeteg melléképület, műhely, istálló, kamra, tároló került kialakításra az udvaron. A sok épület még maradt hely több jármű egyidejű parkolására. Az elkerített nagyméretű, sík kert kiválóan alkalmas kisebb gazdálkodás megvalósítására.

 Buzsák egy rohamosan fejlődő település, szorgalmas barátságos emberek lakják, sok külföldi választotta állandó lakhelyének. Új utak, csatorna és ivóvízhálózat.

 A településhez tartozik a hazai és külföldi vendégek által méltán kedvelt Csiszta Gyógyfürdő, ami több kültéri és egy nagy beltéri medencével várja a pihenni és gyógyulni vágyókat egészévben. A fürdő Balatonfenyvesről a nemrég felújított és átadott kisvasúttal is megközelíthető.

 A hamarosan átadásra kerülő, Fonyóddal összekötő aszfaltozottút nagymértékben megrövidíti a Balatonhoz jutást. Fonyódon több kilométer szabadstrand várja a nyaralókat.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez egy hónapon belül birtokba vehető, kiváló elrendezésű ház a nagy kerttel, keressen elérhetőségeimen

280

Eladó Villa, kastély, kúria

Gyugy

700 m2
102 055 m2

Eladó Somogy megyében, a Balatonboglárhoz közeli Gyugyon egy felújítás alatt álló Kacskovics-kastély!

 A község határában, a XIX. században domboldalra épített kastélyt jelenlegi tulajdonosa elkezdte felújítani, de a befejezés már az új tulajdonosra vár.

 A kastélyon kívül még több épület is szerepel a térképszelvényen, aminek nagyrésze még a valóságban is megtalálható. Van egy óriási pince is, ami akár (lovagi)étteremnek vagy borászati célokra kiválóan alkalmas.

A hatalmas, több, mint 10 hektáros területen annak idején tartottak haszonállatokat és lovarda is volt.

Méretéből és a területen lévő több építménynek köszönhetően rengeteg lehetőséget rejt magában ez a kizárólag az irodánk kínálatában szereplő ajánlat.

Kialakítható egy gyönyörű magánbirtok, szálláshely étteremmel, öregek otthona, csak a képzelet szab határt.

 

Gyugy már az avar korban is település volt. Ennek tanúja a Kossuth utcában talált avar kori temető. A honfoglalást követően, a tatárjárás után 1238-ban a Bő nemzetség Izsép tagja szerezte birtokul a vidéket. A honfoglaláskor és az azt követő évszázadokban hatalmas dióerdők voltak a vidéken. Elterjedt vélekedés, hogy honfoglaló őseink a diófát „gyugy”-nak hívták, és a település neve ezt a szót őrzi. A katolikus templom 900 éves, az Árpád-korban épült, romanikus stílusban. A „Gyugynak harangot hozott a víz” legenda miatt lett Gyugy búcsújáró hely.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kastély, keressen elérhetőségeimen a bővebb információkért illetve egyeztessünk időpontot a megtekintésére!

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése