Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
27 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Jó közlekedéssel

249

Eladó Szálloda, panzió

Balatonszemes

9
330 m2
1 000 m2

 Eladó a Balaton déli partján, Balatonszemes kertes házas övezetében egy kiváló állapotú panzió.

 

 Az 1000 nm-es parkosított telken lévő 3 szintes épület nagycsaládosok, baráti társaságok egyidejű elszállásolására, illetve, akár céges nyaralásra is kitűnően alkalmas.

 A szuterén szinten, amit eddig a tulajdonos használt, 2 szoba, fürdő, WC, és egylégtérben konyha, étkező, nappali található.

 Az első szint egy igazi, minden igényt kielégítő lakosztály, hatalmas nappali, kandallóval, hálószoba, kádas- zuhanyzós fürdőszoba, konyha kamrával. Nagyméretű terasz, lejárattal az udvarra.

 A tetőtérben 4 különálló szoba, melyekből kettőnek saját fürdőszobája van WC-vel. Van még egy 3. fürdő is a másik 2 szoba lakói számára. Közös konyha étkezővel. A tetőtérbe külső feljárat vezet.

 A rendezett, gondozott telken több jármű egyidejű parkolása is lehetséges.

Az első és hátsó udvarban 2 különálló hely lett kialakítva az esti sütögetéshez és beszélgetésekhez.

Folyamatban van a kerti főzőcskézéseket megkönnyítő konyha, fürdő, WC, kialakítása.

 Az épület 38-as hőszigetelt téglából épült, cseréptető fedi. A tetőn egy 5 KW-os napelem csökkenti az energia költségeket.

 A Balaton part 500 méterre van, kellő távolságra a nyári nyüzsgéstől, de csak egy pár perc séta.

 Amennyiben felkeltette az érdeklődését, ez a több féleképen hasznosítható épület, ami alkalmas lehet befektetésre, kiadásra, de akár nagy családosok összeköltözésére is, keressen elérhetőségeimen!

120

Eladó Családi ház

Székesfehérvár
Öreghegy
7
270 m2
980 m2

 Hatalmas árengedmény! 140 helyett 120Millió Forint!!

 

Székesfehérvár nívós területén, az Öreghegyen egy 270nm-es dupla komfortos családi ház eladó

 

 A 980nm-es, négyzetalakú, parkosított telken elhelyezkedő impozáns méretű, teljesen alá pincézett ház téglából épült. A tetőszerkezet felújítása során cseréptetőt kapott.

 A két külön bejárattal rendelkező lakórész egymástól teljesen különállóként is funkcionál.

 A kisebb 75 nm-es részben 2 teljesen új apartman lett kialakítva, közös konyhával.

 A nagyobb részben a jelenlegi tulajdonosok laknak. A földszinti, 50 nm-en 2 szoba, fürdő és WC lett kialakítva. Innen belső lépcsőn jutunk az emeleti részhez, ahol a hatalmas, 50nm-es konyha, étkező, nappali mellett 2 nagyszoba, gardrób, fürdő WC-vel, egy külön WC található.

 Az ingatlan jelenlegi tulajdonosai elkezdték gondos felújítását, melynek során teljesen kicserélték a víz-fűtés és villanyvezetékeket, új műanyag, redőnyös, szúnyoghálós nyílászárók lettek beépítve. Belülről teljesen megújult az épület, kívülről még egy-két folyamat befejezésre vár.

 A ház alagsorában a nagyméretű garázs mellett, mérete miatt a lehetőség adott akár szauna, konditerem vagy bármilyen funkciójú rész kialakítására.

A parkosított, nagyméretű udvarban lehetőség van pihenésre, kikapcsolódásra és bőven marad hely a vendégek járműveinek parkolására is.

 

Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a több generáció együttélésére, befektetésre és/ vagy kiadásra tökéletesen alkalmas ingatlan, keressen elérhetőségeimen!

119

Eladó Családi ház

Fonyód
Városközpont
8
235 m2
377 m2

 Eladó a Balaton déli partján, Fonyódon egy energiatakarékos, 2 generációs családi ház!

A város kedvelt, központi részén, mégis csendes, átmenőforgalomtól mentes utcájában kínálok megvételre egy 2 különálló lakásként is funkcionálható ingatlant, a két lakrész külön bejárattal és saját víz és villanyórákkal rendelkezik.

A tetőn lévő napelemek bőven megtermelik a szükséges áram mennyiséget!

Mindkét lakásban nagy nappali+ 3 hálószoba, egyedi, méretre gyártott, gépesített konyha, étkező, fürdő, WC.

 A földszinti, hatalmas 23,5nm-es teraszról a halastavakra, a tetőtéri erkélyről a Balatonra nyílik gyönyörű panoráma.

 Az alagsorban helyezkedik el a garázs, egy tároló, mosókonyha, valamint egy konditerem, szauna vagy bármi más kialakítására is alkalmas, 32nm-es helyiség.

 A parkosított udvarba 2 bejáraton keresztül juthatunk be, autóval egy távirányítós elektromos kapun keresztül.

 800 méteren belül szinte minden megtalálható: strandok, üzletek, piac, gyógyszertár, rendelő, vasútállomás, busz pályaudvar …..

 

 Fonyód a déli part egyik legdinamikusabban fejlődő, nagyon kedvelt városa lett. A sok szabadstrand, a hegyek és a kilátók, sétányok egészen egyedülálló hangulatot biztosítanak. Itt található a déli part talán egyetlen mélyvizű strandja is a Béla-telepi.

 

  Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a több célúan hasznosítható, akár befektetési célra, vagy nagycsaládosoknak, céges üdülőnek is kiválóan alkalmas ingatlan, bővebb információkért és a megtekintéssel kapcsolatban, keressen 

Áron alul
Azonnal költözhető

100

Eladó Családi ház

Kisberény

7
200 m2
1 910 m2

Egy igazán különleges ajánlat!

    Egy igazán különleges ajánlat!

Eladásra kínálok Fonyódtól 15 Km-re, átmenő forgalomtól mentes településen, Kisberényben, egy telken lévő 2 családi házat.

 A jelenleg vendégházként (menedékház) működő ingatlan energiaellátás szempontjából teljesen önfenntartó! Erről egy 23,1 KWh teljesítményű Sharp napelempark gondoskodik.

 Az első épület vályogból készült, teljesen felújított és akadálymentesített. Tejesen modernizált és mégis megőrizte eredeti hangulatát, amihez hozzájárul a fenyő bútorzat és a középen elhelyezkedő kandalló. A kandallón kívül a szobákban elektromos fűtőtestek, a fürdőkben fűtött törölközőszárító, és egy hűtő- fűtő klíma biztosíthatja a megfelelő hőmérsékletet.

 A mögötte lévő ház téglából épült szinte teljesen új állapotú és remek kilátást nyújt a természetre. Az egész házban elektromos padlófűtés lett kiépítve és ezen kívül minden szobában hűtő- fűtő klíma! Az egészséges ellazuláshoz jól jöhet a saját szauna!

A nagy, 1911nm-es parkosított kertben bőven adódik lehetőség fák ültetésére, kertészkedésre.

 Kisberény egy nagyon jó energiájú somogyi település Koppány vezér földjén a Balaton közelében. Részben, a közelmúltban ideköltözött, biogazdálkodást használó és népszerűsítő emberek lakják. Az ingatlan jelenlegi tulajdonosa kimondottan örülne, ha hasonló gondolkodású vevő jelentkezne. A településtől nem messze, Buzsákon található a gyógyvízéről híres Csiszta- fürdő.

 A 2 épületből álló menedékház azonnal tovább üzemeltethető jelenlegi funkciójában is, de alkalmas lehet összeköltözőknek, nagycsaládosoknak. Vagy a kettő együtt, az egyiben lakni, a másik pedig kiadható, biztosítva egy család megélhetését.

 Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a 0 Ft energia igényű ajánlat, keressen elérhetőségeimen!

55

Eladó Családi ház

Buzsák

4
141 m2
2 266 m2

 Eladásra kínálok a Balaton déli partjához közeli településen, Buzsákon, átmenő forgalomtól mentes utcában lévő családi házat!

Az épület jól átgondolt kialakításának köszönhetően jól elkülönül az éjszakai pihenő és a nappali élettér.

Folyamatban lévő felújítás során megújult a tetőszerkezet, új vakolat van a házon és a lakórész külső színezésére is hamarosan sor kerül.

Rengeteg melléképület, műhely, istálló, kamra, tároló került kialakításra az udvaron. A sok épület még maradt hely több jármű egyidejű parkolására. Az elkerített nagyméretű, sík kert kiválóan alkalmas kisebb gazdálkodás megvalósítására.

 Buzsák egy rohamosan fejlődő település, szorgalmas barátságos emberek lakják, sok külföldi választotta állandó lakhelyének. Új utak, csatorna és ivóvízhálózat.

 A településhez tartozik a hazai és külföldi vendégek által méltán kedvelt Csiszta Gyógyfürdő, ami több kültéri és egy nagy beltéri medencével várja a pihenni és gyógyulni vágyókat egészévben. A fürdő Balatonfenyvesről a nemrég felújított és átadott kisvasúttal is megközelíthető.

 A hamarosan átadásra kerülő, Fonyóddal összekötő aszfaltozottút nagymértékben megrövidíti a Balatonhoz jutást. Fonyódon több kilométer szabadstrand várja a nyaralókat.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez egy hónapon belül birtokba vehető, kiváló elrendezésű ház a nagy kerttel, keressen elérhetőségeimen

280

Eladó Villa, kastély, kúria

Gyugy

700 m2
102 055 m2

Eladó Somogy megyében, a Balatonboglárhoz közeli Gyugyon egy felújítás alatt álló Kacskovics-kastély!

 A község határában, a XIX. században domboldalra épített kastélyt jelenlegi tulajdonosa elkezdte felújítani, de a befejezés már az új tulajdonosra vár.

 A kastélyon kívül még több épület is szerepel a térképszelvényen, aminek nagyrésze még a valóságban is megtalálható. Van egy óriási pince is, ami akár (lovagi)étteremnek vagy borászati célokra kiválóan alkalmas.

A hatalmas, több, mint 10 hektáros területen annak idején tartottak haszonállatokat és lovarda is volt.

Méretéből és a területen lévő több építménynek köszönhetően rengeteg lehetőséget rejt magában ez a kizárólag az irodánk kínálatában szereplő ajánlat.

Kialakítható egy gyönyörű magánbirtok, szálláshely étteremmel, öregek otthona, csak a képzelet szab határt.

 

Gyugy már az avar korban is település volt. Ennek tanúja a Kossuth utcában talált avar kori temető. A honfoglalást követően, a tatárjárás után 1238-ban a Bő nemzetség Izsép tagja szerezte birtokul a vidéket. A honfoglaláskor és az azt követő évszázadokban hatalmas dióerdők voltak a vidéken. Elterjedt vélekedés, hogy honfoglaló őseink a diófát „gyugy”-nak hívták, és a település neve ezt a szót őrzi. A katolikus templom 900 éves, az Árpád-korban épült, romanikus stílusban. A „Gyugynak harangot hozott a víz” legenda miatt lett Gyugy búcsújáró hely.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kastély, keressen elérhetőségeimen a bővebb információkért illetve egyeztessünk időpontot a megtekintésére!

175

Eladó Családi ház

Fonyód
Városközpont
6
240 m2
2 015 m2

Áron alul egy szigetelt, energiatakarékos ház Fonyódon?

 

 A Balaton déli partján Fonyódon, a parttól, kikötőtől pár percre egy 240nm-es szinte teljesen új családi ház, hatalmas garázzsal, költözés miatt áron alul eladó!

 

 A teljesen körbekerített, parkosított sík, több, mint 2000 nm gondozott telken lévő ház 3 bejárattal is rendelkezik. Akár 2 különálló lakásként is funkcionálhat, mivel külön víz és gázórával rendelkezik.

  Az udvaron helyet kapott még egy hatalmas, 70 nm-es aknás garázs is a mellette lévő fedett kocsi beállóval együtt, így több autó egyidejű parkolása is megoldott. A garázs méretől adódóan egy vitorlás hajó téli tárolására, javítására is alkalmas, a fedett tároló alatt akár 2 vitorlás is elfér.

 Amennyiben befektetésben gondolkodik, 5 külön bejáratú apartman, vagy méretéből adódóan, akár 2 önálló ingatlan kialakítható.

 Mindkét épület hőszigetelt téglából épült és betoncserép fedést kapott.

 

 Fonyód a déli part egyik legdinamikusabban fejlődő, nagyon kedvelt városa lett. A sok szabadstrand, a hegyek és a kilátók, sétányok egészen egyedülálló hangulatot biztosítanak. Itt található a déli part talán egyetlen mélyvizű strandja is a Béla-telepi.

 Ez a teljesen egyedi családi ház a központhoz, piachoz, kikötőhöz közel, de a túl hangos nyüzsgéstől kellő távolságra, egy csendes utcában, saját tulajdonú magánúton közelíthető meg. Igazi csend és nyugalom!

 Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a több célúan hasznosítható, akár befektetési célra, vagy nagycsaládosoknak, céges üdülőnek is kiválóan alkalmas ingatlan, bővebb információkért és a megtekintéssel kapcsolatban, keressen elérhetőségeimen!

 Kézpénzes vásárlás esetén kedvezmény lehetséges!

 

 Möchten Sie einem Preis unter 600.000 HUF/qm in Fonyód? Am Südufer des Plattensees, in Fonyód, wenige Minuten von der Küste und dem Hafen entfernt, steht wegen Umzug ein 300qm großes, fast komplett neues Einfamilienhaus mit riesiger Garage zu einem reduzierten Preis zum Verkauf! Das komplett eingezäunte, flache Landschaftshaus auf einem gepflegten Grundstück von über 2.000 qm verfügt über 3 Eingänge. Es kann sogar als 2 separate Wohnungen dienen, da es einen separaten Wasser- und Gaszähler hat. Außerdem befindet sich auf dem Hof eine riesige, 70 Quadratmeter große Tiefgarage, zusammen mit dem angrenzenden überdachten PKW-Stellplatz, so dass es möglich ist, mehrere Autos gleichzeitig zu parken. Wenn Sie über eine Investition nachdenken, können 5 Wohnungen mit separaten Eingängen oder aufgrund ihrer Größe bis zu 2 unabhängige Objekte erstellt werden. Beide Gebäude wurden aus wärmegedämmten Ziegeln errichtet und mit Betonplatten verkleidet. Fonyód hat sich zu einer der sich am dynamischsten entwickelnden und sehr beliebten Städte an der Südküste entwickelt. Die vielen freien Strände, die Berge und die Aussichtspunkte und Promenaden sorgen für eine ganz besondere Atmosphäre. Hier befindet sich vielleicht der einzige Tiefwasserstrand an der Südküste, Béla-telepi. Dieses völlig einzigartige Einfamilienhaus liegt in der Nähe des Zentrums, des Marktes und des Hafens, aber in ausreichender Entfernung vom allzu lauten Trubel, in einer ruhigen Straße, die über eine eigene Privatstraße angefahren werden kann. Echte Ruhe! Wenn Sie an dieser Immobilie interessiert sind, die für mehrere Zwecke genutzt werden kann, sei es für Investitionszwecke oder für große Familien oder Firmenferien, kontaktieren Sie mich bitte für weitere Informationen und eine Besichtigung! Bei Barzahlung ist ein Rabatt möglich!

 

 

At a price below HUF 600,000/sqm in Fonyód? On the southern shore of Lake Balaton, in Fonyód, a few minutes from the coast and the port, a 300 sqm almost completely new family house with a huge garage is for sale at a reduced price due to moving! The fully fenced, flat, landscaped house on a well-maintained plot of more than 2,000 square meters has 3 entrances. It can even function as 2 separate apartments, as it has a separate water and gas meter. There is also a huge, 70 square meter underground garage in the yard, together with the adjacent covered car parking space, so it is possible to park several cars at the same time. If you are thinking about investing, 5 apartments with separate entrances or, due to their size, up to 2 independent properties can be created. Both buildings were built of heat-insulated bricks and covered with concrete tiles. Fonyód has become one of the most dynamically developing and very popular towns on the southern coast. The many free beaches, the mountains and the viewpoints and promenades provide a very unique atmosphere. Perhaps the only deep-water beach on the southern coast, Béla-telepi, is located here. This completely unique family house is close to the center, the market, and the port, but at a sufficient distance from the too loud hustle and bustle, in a quiet street, it can be approached on its own private road. Real peace and quiet! If you are interested in this property that can be used for multiple purposes, whether for investment purposes, or for large families or corporate vacations, please contact me for more information and viewing! A discount is possible for cash purchases!

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése