Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
25 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint

59

Eladó Családi ház

Buzsák

5
250 m2
5 747 m2

Csak náluk!

Eladó a Balaton déli partjához közel lévő Buzsákon egy, több generáció együttélésére és gazdálkodásra is kiválóan alkalmas családi házas ingatlan.

 4 szoba, nappali, ebédlő, konyha, kamra, fürdő és WC található a főépületben.

Az udvaron még több melléképület, istálló, ól, tároló és egy 2 autó befogadására alkalmas garázs is kialakításra került. A ház alatt egy kisebb, száraz pince is van.

 A ház állaga hűen tükrözi eddigi tulajdonosai folyamatos karbantartását, gondozását. Valamikor komoly gazdálkodás folytattak az itt élők, és ma is kitűnő lehetőséget biztosíthat egy család megélhetésére.

 

 Buzsák egy rohamosan fejlődő település, szorgalmas barátságos emberek lakják, sok külföldi választotta állandó lakhelyének. Új utak, csatorna és ivóvízhálózat.

A településhez tartozik a hazai és külföldi vendégek által méltán kedvelt Csiszta Gyógyfürdő, ami több kültéri és egy nagy beltéri medencével várja a pihenni és gyógyulni vágyókat egészévben. A fürdő Balatonfenyvesről a nemrég felújított és átadott kisvasúttal is megközelíthető.

A nemrégiben átadott, Fonyóddal összekötő aszfaltozott új út nagymértékben megrövidíti a Balatonhoz jutást. Fonyódon több kilométer szabad strand várja a nyaralókat.

 

 Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez az újrakezdésre, gazdálkodásra, több generáció együttélésre kiválóan alkalmas ajánlat, keressen elérhetőségeimen!

Jó közlekedéssel

249

Eladó Szálloda, panzió

Balatonszemes

9
330 m2
1 000 m2

 Eladó a Balaton déli partján, Balatonszemes kertes házas övezetében egy kiváló állapotú panzió.

 

 Az 1000 nm-es parkosított telken lévő 3 szintes épület nagycsaládosok, baráti társaságok egyidejű elszállásolására, illetve, akár céges nyaralásra is kitűnően alkalmas.

 A szuterén szinten, amit eddig a tulajdonos használt, 2 szoba, fürdő, WC, és egylégtérben konyha, étkező, nappali található.

 Az első szint egy igazi, minden igényt kielégítő lakosztály, hatalmas nappali, kandallóval, hálószoba, kádas- zuhanyzós fürdőszoba, konyha kamrával. Nagyméretű terasz, lejárattal az udvarra.

 A tetőtérben 4 különálló szoba, melyekből kettőnek saját fürdőszobája van WC-vel. Van még egy 3. fürdő is a másik 2 szoba lakói számára. Közös konyha étkezővel. A tetőtérbe külső feljárat vezet.

 A rendezett, gondozott telken több jármű egyidejű parkolása is lehetséges.

Az első és hátsó udvarban 2 különálló hely lett kialakítva az esti sütögetéshez és beszélgetésekhez.

Folyamatban van a kerti főzőcskézéseket megkönnyítő konyha, fürdő, WC, kialakítása.

 Az épület 38-as hőszigetelt téglából épült, cseréptető fedi. A tetőn egy 5 KW-os napelem csökkenti az energia költségeket.

 A Balaton part 500 méterre van, kellő távolságra a nyári nyüzsgéstől, de csak egy pár perc séta.

 Amennyiben felkeltette az érdeklődését, ez a többféleképpen hasznosítható épület, ami alkalmas lehet befektetésre, kiadásra, de akár nagy családosok összeköltözésére is, keressen elérhetőségeimen!

Áron alul
Azonnal költözhető

100

Eladó Családi ház

Kisberény

7
260 m2
1 910 m2

Egy igazán különleges ajánlat!

    Egy igazán különleges ajánlat!

Eladásra kínálok Fonyódtól 15 Km-re, átmenő forgalomtól mentes településen, Kisberényben, egy telken lévő 2 családi házat.

 A jelenleg vendégházként (menedékház) működő ingatlan energiaellátás szempontjából teljesen önfenntartó! Erről egy 23,1 KWh teljesítményű Sharp napelempark gondoskodik.

 Az első épület vályogból készült, teljesen felújított és akadálymentesített. Tejesen modernizált és mégis megőrizte eredeti hangulatát, amihez hozzájárul a fenyő bútorzat és a középen elhelyezkedő kandalló. A kandallón kívül a szobákban elektromos fűtőtestek, a fürdőkben fűtött törölközőszárító, és egy hűtő- fűtő klíma biztosíthatja a megfelelő hőmérsékletet.

 A mögötte lévő ház téglából épült szinte teljesen új állapotú és remek kilátást nyújt a természetre. Az egész házban elektromos padlófűtés lett kiépítve és ezen kívül minden szobában hűtő- fűtő klíma! Az egészséges ellazuláshoz jól jöhet a saját szauna!

A nagy, 1911nm-es parkosított kertben bőven adódik lehetőség fák ültetésére, kertészkedésre.

 Kisberény egy nagyon jó energiájú somogyi település Koppány vezér földjén a Balaton közelében. Részben, a közelmúltban ideköltözött, biogazdálkodást használó és népszerűsítő emberek lakják. Az ingatlan jelenlegi tulajdonosa kimondottan örülne, ha hasonló gondolkodású vevő jelentkezne. A településtől nem messze, Buzsákon található a gyógyvízéről híres Csiszta- fürdő.

 A 2 épületből álló menedékház azonnal tovább üzemeltethető jelenlegi funkciójában is, de alkalmas lehet összeköltözőknek, nagycsaládosoknak. Vagy a kettő együtt, az egyiben lakni, a másik pedig kiadható, biztosítva egy család megélhetését.

 Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a 0 Ft energia igényű ajánlat, keressen elérhetőségeimen!

55

Eladó Családi ház

Buzsák

4
141 m2
2 266 m2

 Eladásra kínálok a Balaton déli partjához közeli településen, Buzsákon, átmenő forgalomtól mentes utcában lévő családi házat!

Az épület jól átgondolt kialakításának köszönhetően jól elkülönül az éjszakai pihenő és a nappali élettér.

Folyamatban lévő felújítás során megújult a tetőszerkezet, új vakolat van a házon és most lett kész a színezés.

Rengeteg melléképület, műhely, istálló, kamra, tároló került kialakításra az udvaron.

A sok épületben még maradt hely több jármű egyidejű parkolására. Az elkerített nagyméretű, sík kert kiválóan alkalmas kisebb gazdálkodás megvalósítására.

 

 Buzsák egy rohamosan fejlődő település, szorgalmas barátságos emberek lakják, sok külföldi választotta állandó lakhelyének. Új utak, csatorna és ivóvízhálózat.

 A településhez tartozik a hazai és külföldi vendégek által méltán kedvelt Csiszta Gyógyfürdő, ami több kültéri és egy nagy beltéri medencével várja a pihenni és gyógyulni vágyókat egészévben. A fürdő Balatonfenyvesről a nemrég felújított és átadott kisvasúttal is megközelíthető.

 A nemrég átadott, Fonyóddal összekötő új aszfaltozott út nagymértékben megrövidíti a Balatonhoz jutást. Fonyódon több kilométer szabadstrand várja a nyaralókat.

 

Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez egy hónapon belül birtokba vehető, kiváló elrendezésű ház a nagy kerttel, keressen elérhetőségeimen

280

Eladó Villa, kastély, kúria

Gyugy

700 m2
102 055 m2

Eladó Somogy megyében, a Balatonboglárhoz közeli Gyugyon egy felújítás alatt álló Kacskovics-kastély!

 A község határában, a XIX. században domboldalra épített kastélyt jelenlegi tulajdonosa elkezdte felújítani, de a befejezés már az új tulajdonosra vár.

 A kastélyon kívül még több épület is szerepel a térképszelvényen, aminek nagyrésze még a valóságban is megtalálható. Van egy óriási pince is, ami akár (lovagi)étteremnek vagy borászati célokra kiválóan alkalmas.

A hatalmas, több, mint 10 hektáros területen annak idején tartottak haszonállatokat és lovarda is volt.

Méretéből és a területen lévő több építménynek köszönhetően rengeteg lehetőséget rejt magában ez a kizárólag az irodánk kínálatában szereplő ajánlat.

Kialakítható egy gyönyörű magánbirtok, szálláshely étteremmel, öregek otthona, csak a képzelet szab határt.

 

Gyugy már az avar korban is település volt. Ennek tanúja a Kossuth utcában talált avar kori temető. A honfoglalást követően, a tatárjárás után 1238-ban a Bő nemzetség Izsép tagja szerezte birtokul a vidéket. A honfoglaláskor és az azt követő évszázadokban hatalmas dióerdők voltak a vidéken. Elterjedt vélekedés, hogy honfoglaló őseink a diófát „gyugy”-nak hívták, és a település neve ezt a szót őrzi. A katolikus templom 900 éves, az Árpád-korban épült, romanikus stílusban. A „Gyugynak harangot hozott a víz” legenda miatt lett Gyugy búcsújáró hely.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kastély, keressen elérhetőségeimen a bővebb információkért illetve egyeztessünk időpontot a megtekintésére!

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése