Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
28 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Áron alul
Azonnal költözhető
Vízparti

124.9

Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda

Balatonfenyves

545 m2
1 634 m2

 Az INMOVE Ingatlaniroda kiemelt partneri megbízása alapján eladásra kínálom a befektetésre kiválóan alkalmas, tradicionális, Balatonfenyvesi Öreg Vígadó Étteremet!

 A jelenleg is működő vendéglátó egység épülete saját tulajdonú földterületen helyezkedik el, a település frekventált helyén, a vasútállomás, buszmegálló, központ közvetlen közelében kb. 100 méterre a közkedvelt szabad strandtól, a vasút és a Balaton között.

 Az előtte lévő parkírozó több jármű befogadására biztosít helyet.

 A most is teljes személyzettel üzemelő étterem lehetőséget kínál a’la carte, vagy több féle menüs étkeztetésre valamint hangulatos, zenés rendezvények lebonyolítására.

 A hatalmas platán fák alatti árnyas, hangulatos kerthelyiség és a retro stílusban berendezett belső étteremi részben igény estén akár 250 vendég egyidejű kiszolgálása is lehetséges.

Szórakozni vágyókat pedig a biliárdasztal és a csocsó, darts, snooker várja!

Szezonban a turisták által nagyon kedvelt étkezési lehetőség, mivel a méltán népszerű, több kilométeres ingyenesen használható szabad strand csak pár méterre van.

A tulajdonos gondoskodó, több évtizedes sikeres munkájának köszönhetően ez egy igazán komoly hagyományokkal és visszatérő vendégkörrel bíró ikonikus vendéglátó üzlete Balatonfenyvesnek.

A jelenlegi tulajdonos felajánlotta mindenre kiterjedő segítségét, tapasztalatai átadását az üzemeltetés zavartalan folytatásához.

 Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez az egyedülálló, gyorsan megtérülhető befektetési ajánlat, a bővebb, részletes tájékoztatás, valamint a megtekintéssel kapcsolatban keressen elérhetőségeimen!

 Ingatlanirodánk igény esetén vállalja az adás-vétel teljes körű lebonyolítását.

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése